Matu kopšanas produkti no DOUGLAS

Sveikas, Vasaras pirmā mēneša izskaņā! 💋

Lai arī skan ne pārāk priecīgi, tomēr laika apstākļi mūs ir patiesi lutinājuši un tik daudz saules un silto dienu pagājušajā vasarā pat atcerēties nevar! Ceru, ka arī šīs vasaras turpinājums būs tik pat saulains, silts un foršs.

Te uzreiz arī jāķeras pie lietas. Vasarā, saulainā laikā mani mati prasa īpašu mitrināšanu un rūpes, jo saules stari uz tiem iedarbojas gluži kā kasrtuma apstrādes ierīces. Lai blondie matu gali būtu mitrināti un neizskatītos traki sausi ir jādomā par to kopšanu un palutināšanu ik dienas.


Biju ļoti priecīga saņemt izmēģināšanai dažādus matu kopšanas un veidošanas produktus no DOUGLAS zīmola.

Douglas Hair Protein Repair Intensive Conditioner



Sākšu ar savu pilnīgu faorītu - barojošo kondicionieri. Līdz šim, kaut kā vienmēr izvēlējos sev mitrinošos kondicionierus, jo šķita, ja tas būs barojošs mati paliks smagi, taukosies ātrāk un būs jāmazgā biežāk. Ak, es muļķe!
Šis mandeļu un šī sviesta matu kondicionieris man ir pavēris plašāku redzesloku kondicioniera izvēlē. Mati ir gludi, mitrināti, piepildīti un tīīīk labi smaržo. Lai arī man ir biezi mati - pietiek ar pavisam nelielu daudzumu produkta, kuru iemasēju matos aptuveni 15cm no galiem (man ir salīdzinoši gari mati :) ), izskaloju ar mazliet vēsāku ūdeni un voila! Man ir jauns šī brīža mīļākais kondicionieris!
Produktu atradīsi šeit




Douglas Hair Ultimate Shine High Gloss Spray



Nākamais produkts, kurš arī izpelnījās īpašas simpātijas ir šis izsmidzināmais matu spidums.
Ļoti vieglas konsistences un patīkama aromāta produkts. Izmidzināmie līdzekļi matu mirdzumam vasarā ir īpaši forši, jo nepadara tos smagus, bet tik forši atsvaidzina blāvus matus, kuri savu dabīgo mirdzumu pazaudējuši (pārsvarā krāsotie vai balinātie mati). Sastāvā ir augļu etiķis un mango. Jā, arī mani mazliet samulsināja etiķa klātbūtne, taču izpētīju, ka tas darbojas kā smagāku veidošanas produktu neitralizētājs, un palīdz matiem izskatīties gaisīgākiem. Izsmidzinot produtu, pēc brīža jau var sajust vairs tikai saldeno mango.
Produktu atradīsi šeit



Douglas Hair Extremely Smooth Anti - Frizz Leave-In Cream

Nogludinošs matu krēms, kuru nav nepieciešams izskalot. Krēmīgā tekstūra diezgan ātri pakļaujas tā iestrādāšanai matu galos. Līdzeklis paredzēts, lai savaldītu nepaklausīgos matus, kontrolētu apjomu un padarītu tos zīdainus, gludus. Un maniem matiem tas arī strādā. Ievēroju, kad lietoju šo krēmu, mati tiešām pēc žāvēšanas ar fēnu ir gludāki un zīdaināki. Kad krēmu neliku - tie bija diezgan pūkaini un prasījās pēc taisnotāja 🙈. Šis noteikti būs lielisks palīgs meitenēm, kurām mati ne īsti cirtojas, ne īsti ir taisni..gluži kā manējie. 






Douglas Hair True Volume Volumizing Boost Spray


Izsmidzināms apjoma līdzeklis pie saknēm. Paredzēts, lai lietotu to ar dvieli nosusinātos vai sausos matos pirms veidošanas, bet es mazliet interpretēju šo produktu un vairāk izmantoju kā sauso šampūnu apjomam. Tas diezgan labi atsvaidzina matus un piešķir apjomu, ja dienas laikā tie ir pieplakuši un vairs neizskatās tik svaigi kā gribētos.
Tā kā man ir biezi mati, īsti nevaru izbaudīt tā īsto efektu, jo produkts vairāk paredzēts tieši smalkiem, plāniem matiem.
Man pavisam noteikti būs iespēja izmēģināt šo arī kādai klientei, kuras matu tips tam būs piemērotāks. 
Smarža tam ir diezgan neitrāla, sastāvā esošās alvejas aromātu īsti nesajutu.


Douglas Hair True Volume Volumizing Jelly Mask

Šis nu bija kaut kas pilnīgi jauns priekš manis. Matu maska kā želeja. Matu maska, kuru var lietot visā matu garumā. Lai arī produkta tips īsti neatbilst maniem matiem, es tāpat to izmēģināju. Rezumē - pie saknēm nekādu baigo apjomu nejutu (jo mani mati ir smagi), bet pēc izžāvēšanas likās, ka matu gali ir krietni apjomīgāki kā ierasts. Likās pat daudz par daudz. Atkal jau - produkts īsti ne priekš manis, bet ar redzamu efektu. Tā vien prasās pamēģināt uz kādiem smalkiem matiem :).
Maskas konsistence ir ļoti forša un to viegli iestrādāt matos. Jūtama patīkama citrusa smarža, pateicoties ingveram.






Paldies, Douglas komandai par iespēju izmēģināt šos produktus - esmu atradusi sev jaunus favorītus un vienkārši foršus produktus. Kā arī vēlreiz pārliecinājusies, ka maniem matiem pārlieku daudz apjoma produktus nevajag 😀.

Tiekamies drīzumā,
K.

Komentāri

Populāras ziņas