Jaunumi skaistuma plauktos #2

Čau!

Starp aktīvo kāzu pucēšanās sezonu , vecmeitu ballītēm un vienkārši foršiem pasākumiem ir iekrājies šis tas, par ko jums pastāstīt un jaunumi, ko parādīt. Lai nav tā, ka atlieku vēl un vēl, līdz šie produkti vairs nebūs aktuāli - ķeršos pie lietas.

Jaunumi no Beautyblender® 



Blender Defender
Beidzot! Pārnēsājamā kārbiņa priekš BeautyBlender sūklīša. Cik gan bieži mans BB koferī nav nosmērējis citus produktus vai arī pats ticis sasmērēts. Tad nu lūk! BeautyBlender šobrīd piedāvā jaunumu, lielisku sabiedroto Tavam grima sūklītim. Silikona tipa kapsula ar gaisa caurumiņiem, kurā gaiss cirkulēs, lai samitrinātais sūklītis labi žūtu. Kapsula aizsargās BeautyBlender no putekļiem un baktērijām un gana stilīgi izskatīsies uz Tava spoguļgaldiņa. Bez šī brīnuma savu BeautyBlender vairs nepārvadāju. :)
Cena 11,90€

Instaclean
Attīrošs sprejs grima sūkļu un otu tīrīšanai. Ne vienmēr ir laiks grima sūklīti un otas izmazgāt pēc katras lietošanas reizes, bet mans noteikums Nr.1 attiecībā uz otām - tām jābūt tīrām! Neatkarīgi no klientu skaita dienā un veiktā darba apjoma. Instaclean manu otu un sūklīšu dezinfekciju pamatīgi atvieglo, ja tas jāizdara ātri, bet efektīvi. Nesatur spirtu, bet paliek izteikti jūtams lavandas aromāts. Man lavanda ļoti patīk, tāpēc pret to nav pretenziju. Cena gan diskutabla - 29,90 €, tas man šķiet diezgan sālīti priekš 60ml aeresola.

BeautyBlender
Šeit komentāru nav. LIELISKS grima sūklītis. Īpaši jau ar tādu atbalsta komandu :))
Cena 18,90€

Jaunumi no TANGLE TEEZER un Invisibobble® 





The Wet Detangler
Tangle Teezer beidzot piedāvā matu suku ar rokturi, kura būs krietni parocīgāka lietošanā un neslīdēs ārā no rokām. Attiecīgi vairāk piemērota mitru matu ķemmēšanai. Man ar Wet Detangler patīk ieklāt matu masku, jo smalkie sariņi atšķetina katru matu un maska veiksmīgāk piekļūst katrai matu šķipsnai. Esmu mēģinājusi vairākas sukas, kas itkā paredzētas mitriem matiem un/vai masku, kondicionieru ieklāšanai, bet tās pārsvarā plēš matu un piņķerē to vēl vairāk. Lietojot šo TT sajūtas maniem biezajiem matiem ir krietni patīkamākas. 
Cena 16,90€

Invisibobble® 
Jaunas Invisibobble matu gumijas ar virtuļu smaržu. Kad ieraudzīju šo paciņu mazliet nosmēju, nu kā gan matu gumjas varētu smaržot pēc virtuļiem.. Meita pieskrēja klāt (atlika vien ieraudzīt uz paciņas uzzīmētos krāsainos virpulīšus - tā viņa sauc virtuļus), uzreiz attaisīja paciņu un palūdza, lai saveidoju viņai matus vairākās astēs! 😃 Re! Mārketings nostrādājis pareizajā virzienā. Matu gumijas tiešām patīkami saldeni smaržo un mūsu mājās šobrīd matu savākšanas jautājums ir atrisinājies, ja vien matos liek tieši šīs gumijas.
Cena 5,90€

Tangle Teezer Minnie
Šeit, paturpinot smaržīgo Invisibobble tēmu. Protams, ka piecgadniecei matus ķemmēt tā pat vien negribas.. Bieži vien tiek piedāvāts variants no meitas, ka varētu neķemmēt, tikai savākt astē.. Mhm, nezin cik ilgi šādi viņa varētu "izlīdzēties".. Savukārt, ja uz ķemmes virsū ir kāds no iemīlotiem multeņu tēliem, tad jau varam sākt apspriest matu izķemmēšanu (iespējams, pat 2x dienā 😃). Pozitīvi, ka kopā ar attiecīgu matu zīdu, klasiskais Tangle Teezer neplēš matus un vieglāk atšķetina pinkas. Varētu teikt, ka Tangle Teezer mūsu mājās ir ieguvis iemīļotu statusu.
Cena 19,99€


IVYBEARS 


Šos mazos lācīšus pirms neilga laika saņēmu no klipshop.lv. Tie ir matu augšanas vitamīni sievietēm,  kā uztura bagātinātājs ātrākai matu augšanai. Teikšu godīgi, ka mana pirmā doma tos saņemot bija - kaut nu mati ātrāk nesāktu augt visur, bet tikai uz galvas. 😁 Nevarētu teikt, ka ļoti ticu solījumam, ka nu tik visām, kuras ikdienā ēdīs šos lācīšus mati augs griezdamies un būs tādas bizes, ka saturies..
Lai vai kā, saldo pastilu sastāvā ir vairākas svarīgas vitamīnu grupas, kā biotīns, folskābe un vitamīns C. Pozitīvi, ka lācīši ir garšīgi un tos ikdienā ir prieks lietot, nav kā bezgaršīgas tabletes, kuras principa pēc tiek lietotas. Te gan jautājums par garšas pastiprinātājiem, cik ļoti cukuroti tie ir?!
Mati man bijuši biezi vienmēr, garums tiem regulāri ir mainīgs. Jebkurā gadījumā - zinu, ka visus nepieciešamos vitamīnus ar uzturu es neuzņemu, tapēc forši, ja ir garšīga alternatīva.
Cena 18,94€

Jaunumi no SCHWARZKOPF




Beology līnija man nav pilnīgs jaunums, tomēr lietojot vairāku produktu kopumu no vienas līnijas, manuprāt var novērot lielāku efektivitāti. No izmēģinātā komplekta man kā īpašs favorīts izvirzījās Repair Bi-serum. Krēmīgs divfāžu produkts, kurš jālieto mitros matos, pirms žāvēšanas. Tekstūra tam ir tik patīkama un maiga, savukārt, ieklājot matos, rodas sajūta, ka tie tiek piepildīti no iekšpuses. Smarža neitrāla. Iepakojums pietiekami liels. Man ļoti patīk.
Par šampūnu un kondicionieri savās domās jau esmu dalījusies iepriekš - šampūns nekādu wow efektu neizraisīja, bet savu darbiņu paveica labi. Ļoti patika kondicioniera maigā konsistence, rezultāts labs.
Kasrtuma aizsardzības līdzeklis viegls, smaržīgs. Grūti spriest par efektivitāti, bet ar izmidzināmajiem karstuma līdzekļiem tā vien ir - ieliec matos un ceri, ka fēns tos dedzina mazāk :).
Bi-Serums 12,35 €
Karstuma aizarglīdzeklis 9,09 €
Šampūns un Kondicionieris 9,09 € katrs


R.O.C.S.


Baltinošo zobu pastu un zobu birsti saņēmu no baltizobi.lv. Vai ir redzams rezultāts? Jā, ir! Vai tas ir ilgstošs? Nē, nav! Bet, protams, jo tā ir tikai zobu pasta, nevis profesionāls zobu balināšanas komplekts :)! Tiesa gan, regulāri lietojot, rezultātu iespējams saglabāt ilgāk. Šķiet, šī ir vienīgā zobu pasta, kura zobiem piešķir patīkamu spīdumu bez izteiktām abrazīvām daļiņām. Mājas lapā norādīts, ka labāku efektu sniegs savienojumā ar vēl vienu R.O.C.S. PRO zobu pastu..tas mani pat ieintriģēja.
Zobu pasta nesatur fluoru, parabēnus un krāsvielas. Patiks tiem, kuri priekšroku dod atsvaidzinošai piparmētru garšai.
Zobu suka ir superīga. Tai ir divu veidu sariņi- īsāki un garāki. Augšējie, garākie ir tievi ar diezgan spicu galu - perfekti piekļūst visiem zobiem, savukārt apakšējie, īsie tīra zobu emalju to nebojājot. Pa ilgiem laikiem esmu tikusi pie zobu sukas, kura tiešām mani pilnībā apmierina.
Zobu pasta 7,50€
Zobu suka 4,15€


Tiekamies drīzumā,
K.🖤

Komentāri

Populāras ziņas