Iztukšotie produkti #5

Čau, Meitenes! 💋

Ak, vai! Šim, iztukšoto produktu ierakstam bija jābūt gatavam jau pirms aptuveni četrām nedēļām. Bet? Kur paliek laiks? Šausmas! Traki daudz darāmā un traki maz laika. Bet tas jau ir labi! Tas nozīmē, ka viss notiek un pavisam noteikti ir progress.

Diezgan progresīvi iztukšojās arī visi šie produkti (gandrīz visi iztukšojās 🙄), esmu gatava pastāstīt savas sajūtas par tiem.

Sejas ādas kopšanas produkti

MOSSA Anti Blemish Clarifying Toner


Ikdienas attīrošais toniks, piemērots problemātiskai ādai (arī aknes skartai) ar upenes ekstraktu. Sastāvā esošā Salicilskābe (BHA) novērš poru aizsprostošanu un līdzsvaro ādu. Augļskābes (AHA) atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, attīrot un samazinot poras. Savukārt, upeņu ekstrakts atjauno ādas aizsargslāni un nodrošina tās ilglaicīgu mitrināšanu. Man ļoti patika šī tonika iedarbība un efektivitāte. Tiešām jutu, ka poras tiek patīkami 'savilktas', bet bez nepatīkamās sausināšanas. Pēc šī tonika serums un krēms ļoti viegli klājās uz sejas un mijiedarbojās. Noteikti iesaku.
Var iegādāties Drogas.

MOSSA Micellar Water


Attīroša mikroemulsija ar avenes vitamīniem un hialuronskābi. Šis ir ļooti mitrinošs micelārais ūdens. Tiesa gan, kosmētiku nost ņēma diezgan gausi. Labi attīrīja ādas virsējo slāni, bet acu grimu tik labi notīrīt nespēja, kā arī kārtīgi neattīrīja poras. Šis manuprāt ir lielisks sausas ādas īpašniecēm, lai atgrieztu ādai nepieciešamo mitruma līmeni pēc tās mazgāšanas. Viegls, patīkams aromāts.
Kopumā esmu apmierināta, tāds maigs variants, bet manai ādāi piemērotāki mazliet intensīvāki attīrošie produkti.
Nopērkams Drogas.

NIVEA Double Effect Eye Makeup Remover


Šo, divfāžu acu kosmētikas noņemēju manas acis iemīlēja no pirmās lietošanas reizes. Kapēc? Tapēc, ka tas ir maigs, labi notīra ūdensnoturīgu kosmētiku, bet nav pārlieku eļļains! Tas man ir tik ļoti būtiski, jo pēc kosmētikas noņemšanas es pavisam noteikti negribu vēl ņemt nost arī kosmētikas noņēmēju. 😬 Man parasti šāda tipa noņēmēji iet ļoti ilgu laiku, jo lietoju to tikai acu zonai un dažreiz, lai notīrītu īpaši noturīgas lūpu krāsas. 
Pagaidām, no Drogas pieejamiem divfāžu noņēmējiem - šis mans favorīs.

THE ORDINARY Salicylic Acid 2% Solution


Par šī - salicilskābes šķīdumu un tā iedarbību rakstīju jau manā iepazīšanās reizē ar The Ordinary, lasi šeit. Esmu izlietojusi visu iepakojumu un viedoklis pārāk neatšķiras. Iedarbība lokāli ir laba - remdē iekaisumu, samazina apsārtumu. Lietojot pa visu sejas ādu cīnās ar pigmentāciju un minimāli samazina poras. Bet, manu sirdi iekaroja nākamais produkts un šis man tādu sajūsmu neizraisa, kā..

THE ORDINARY Niacinamide 10% + Zinc 1%


Šis produkts ir uz palikšanu manā sejas kopšanas plauktiņā. Esmu par to runajusi jau tik daudz, ka šoreiz vairs neatkārtošos. LIELISKS SERUMS PROBLEMĀTISKAI SEJAS ĀDAI.

L'OREAL Pure Clay Purity Mask


Mālu maska, ar sastāvā esošiem trīs dažādiem māliem un eikalpitu. Paredzēta poru samazināšanai, dziļai attīrīšanai un matēšanai. Jāsaka, ka man šī maska tiešām patika. Uz ādas jutams patīkams atsvaidzinājums no eikalipta, ādu mazliet arī kņudina. Pēc maskas noskalošanas āda ir matēta un svaiga. Ja Tavai ādai ir kādi sausuma pleķi vai izteikti jūtīgās (jutīgās?!) zonas, tad tajās noteikti šo masku nevajadzētu likt - būs par niknu.

BIODERMA Atoderm Stick Hydrant


Lūpu balzāms diezgan klasiskā formātā. Iegādājos šo ziemas vidū un izlietoju teju mēneša laikā, jā, arī man likās rekordliels ātrums. Sēdēju pie sava tukšā lūpu balzāma un domāju, kā tā?! Izdomāju sekojošo - turēju to mašīnā (es daudz atrodos savā mašīnā) un uzkrāsoju to iekāpjot, izkāpjot, pa ceļam.. Tad vēl, tas super ātri uzsūcās. Lūpas gan bija arī diezgan sausas un sasprēgājušas 70% ziemas. Izlietojās ātri, bet vai roka stiepās pēc jauna? Nē, atkal atgriezos pie sava favorīta - Kiehl's #1 Lip Balm. Iemesls, laikam tāpēc, ka patīk ne tikai mitrināšana, bet arī neliels spīdums komplektā.

I WHITE Whitening Toothpaste


Šo baltinošo zobu pastu saņēmu apmaiņā pret manu atsauksmi. Savas pirmās domas par to pastāstīju pēc aptuveni 2 nedēļu lietošanas, taču tagad, kad produkts iztukšots ir arī gala kopsavilkums. Idejiski tā zobus padara par aptuveni 0,5-1 toni baltākus, bet! Ievēroju, ja turpini  nodarboties ar zobus dzeltinošiem procesiem (melnā tēja, kafija, sarkanvīns, smēķēšana), tad zobi gribot negribot (protams, ka negribot 🙄) atgriežas dzeltenīgā apakštonī. Lai arī uz mani attiecas tikai kafija un vīns, ilgstoši zobus skaisti baltus saglabāt neizdodas nedz ar šo zobu pastu nedz bez . :) Hmm, varbūt jāmēģina profesionālā zobu balināšana?! Kādas atsauksmes?

Matu kopšanas / veidošanas produkti

GARNIER Botanic Therapy Ricin Oil & Almonds


Šampūns un kondicionieris ar rīcineļļu un mandeļu eļļu vājiem matiem ar tendenci izkrist. Nevarētu teikt, ka mani mati ir ļoti vāji vai ar tendeci izkrist, bet tie mēdz spuroties un sausie gali.. mūžīgi aktuālā tēma. Bet!! Šis duo! Mani mati laikam vēl nekad nebija bijuši tik mīksti un zīdaini lietojot ne-profesionālos matu mazgāšanas līdzekļus. Šo komplektu izlietoju super ātri, bet no šīs pašas sērijas turpinu vēl lietot matu masku un nogludinošo krēmu. Par tiem atsauksmes mazliet vēlāk, bet kopumā varu tikai un vienīgi uzslavēt šo līniju. Draudzīga cena un labs rezultāts.

  KARDASHIAN BEAUTY Dry Shampoo


Sausais šampūns ar Kardashian matu kopšanas līnijai tik ļoti raksturīgo melno ķimeņu eļļu. Šo iegādājos uzreiz kā padzirdēju, ka Kardashian matu līnija tiek izņemta no ražošanas. Konkrēti šis produkts man jau bija bijis un ļoti patika, tapēc steidzos iegādāt, kamēr vēl pieejams un pat uz atlaidi. Diemžēl, trāpījās baigais brāķis. Produktu lietoju vien kādas četras reizes, bet flakonā beidzās spiediens. Var dzirdēt, ka iekšā pulverveida viela atliektiem galiem, bet ārā nedabūt. Protams, produkta kvalitāti un manu viedokli par to tas nemainīja, bet nepatīkama pēcgarša pēc šāda brāķa tāpat paliek.

KEUNE Briliant Gloss Spray 


Izsmidzināms spīdums matiem. Ai, ku foršs! Tas spīdums, kas nāk no šī produkta tik maigs un dabīgs, bet tai pat laikā tas ir pietiekams, lai to pamanītu. Vienmēr izmantoju klientēm frizūru nobeigumā un arī pati sev, lai matu galus padarītu mirdzošus un skaistus. Manupāt, ir rvērts ieguldīt šajā produktā.

 GOSH Hold Me Baby!


Ļoti stipras fiksācijas laka! Patiesībā, biju pat pārsteigta par to, cik ļoti spēcīga ir šī matu laka. Tilpums varētu būt lielāks, jo laka ātri beidzās (bieži tika lietota)! Un jāatceras, ka stipras fiksācijas lakas būtu jālieto īpaši akurāti, lai nesaķepinātu matus.

 Dekoratīvās kosmētikas produkti

 NYX COSMETICS Set it & Don't Fret it


Smalka maluma matējošais minerālu pūderis. Šis nu ir mans visu laiku mīļākais minerālais pūderis. Sejas āda ar to ir matēta krietnu laiku, sedzamību ar šo pūderi ir iespējams būvēt, tas nesakrājas rieviņās un iepakojums iet ilgu laiku. Šo izteikti lietoju gan sev, gan klientēm, kurām sejas āda ir ar noslieci uz spidēšanu. Kas pozitīvi, minerālie puderi ir piemēroti pilnīgi visiem ādas tipiem. Šo es pavisam noteikti iesaku un pati iegādāšos vēl.

CLINIQUE AntiBlemish Solutions Clearing Concealer 


Krāsu koriģējošs konsīleris ādas iekaisumu likvidēšanai. Šis korektors darbojas ne tikai kā palīgs, lai neitralizētu sarkano krāsu, bet arī dziedē iekaisumu. Esmu Clinique kopjošās kosmētikas piekritēja, arī dekoratīvās kosmētikas līdzekļi sevi ir pārliecinoši pierādījuši un šis, abu sfēru apvienojums nebija izņēmums. Šāda tipa produkts, protams, iet ļoti ilgu laiku. Veiksmīgi maskē apsārtumu un dienas laikā parūpējas, lai tas tiktu veiksmīgi arī likvidēts, nevis tikai maskēts.



Ceru, ka manas atsauksmes Tev noderēja. Tiekamies drīz,
K.🖤

Komentāri

Populāras ziņas