Jaunumi kosmētikas maciņā #1

Sveikas, Lieliskās! 💋

Pirms pavisam neilga laika manā īpašumā nonāca neliela paciņa no Douglas Latvia! Paciņā atradās dažādi gan dekoratīvās, gan kopjošās kosmētikas produkti, kurus esmu izmēģinājusi un labprāt par tiem jums pastāstīšu. :)





Mitrinošs acu krēms, kuram ir gēlveida formula. Produktam faktiski nav nekādas smaržas, kas, manuprāt, ir lieliski acu krēmam. Šo produktu ieraugot, šķiet, biju vispriecīgākā, jo mana pirms šo saņēmu mana āda acu zonā bija kritiskā stāvoklī. 👎 Dehidrēta, ļoti sausa, kā tādam krokodīlam - ar relfeju. Šo acu gēlu atlika uzklāt trīs dienas pēc kārtas (no rīta un vakarā) un jau jutu ļoti labus uzlabojumus. Pēc nedēļas regulāras lietošanas sausums zonā ap acīm bija samazinājies par 70%! Šo turpinu lietot un esmu ļoti apmierināta. Ceru, ka rezultāts būs ilgtošs.




Nu traki labi pigmentētas acu ēnas!! Principā, šo varētu nodēvēt par presētu pigmentu. Ļoti viegli lietojamas un samtainas tekstūras. Swatch bildē neizdevās tik labi attēlot pigmentu intensitāti, bet, noteikti izveidošu atsevišķu video šīm acu ēnam. Uzticies man - pigments šeit ir ļoti piesātināts. Kopā pieejamas piecas Quattro Eyeshadow paletes ar skaistiem, izteiksmīgiem toņiem.



 

 Ūdens noturīga uzacu pomāde. Ļoti, ļoti noturīgs uzacu produkts. Komplektā ietilpst perfekta, smalka otiņa uzacu iezīmēšānai un pati pomāde. Produkta noturība mani tiešām pārsteidza - sekunžu laikā nožuva un palika savā vietā visas dienas garumā (būs lielisks sabiedrotais taukainas ādas īpašniecēm). Bet! Tagad nāk tas lielais BET! 🙈 Tonis - Taupe, liek nojaust, ka tas būs vēss, maigi brūns tonis. BET! Konkrēti šim produktam toņa nosaukuma absolūti neatbilst realitātei. Tas ir silts. Silti brūns tonis, kurš nožūstot, dienas laikā paliek teju vai rūsgans. Ja esi rudas, silti brūnas matu krāsas īpašniece, tad šis tonis Tev būs ļoti piemērots! Manā gadījumā tonis neder. Ļoti gribētos atrast šī paša produkta citu toni - sev piemērotāku.



 

Ilgnoturīga, matēta lūpu krāsa ar precīzu aplikatoru. Izmantojot šāda tipa lūpu krāsu zīmulis faktiski nav nepieciešams. :) Ļoti ātri un parocīgi var izveidot perfektu lūpu krāsojumu. Noturīga formula, bet ne sausinoša! Sastāvā iekļauts E vitamīns, kas mitrinās lūpas. Tonis - nr.80, šobrīd tik ļoti aktuālajā ultra violetajā tonī ir šī pavasara / vasaras sezonas must have! Šī man ir jau otrā Full Precision lūpu krāsa un jāsaka, ka esmu ļoti apmierināta.




Divu toņu lūpu krāsa. Ideja ļoti vienkārša - lūpu krāsa un zīmulis 2 in 1. Tumšākais tonis kalpos kā lūpu kontūra, bet gaišākais piešķirs akcentu lūpu centram. Formula maiga, mitinoša un krēmīga, piešķir lūpām nelielu mirdzumu. Noturība gan nebūs no tām labākajām. Konkrētais tonis - nr. 01, ļoti piemērots vasaras sezonai, kad lūpas varam krāsot košas un aktuālajā ombre metodē. Kopumā kolekcijā pieejami seši dažādi toņi, es personīgi vēlētos izmēģināt arī ko neitrālāku, lai pārbaudītu zīmuļa (anti)nepieciešamības efektivitāti. :)




Apjomu piešķiroša skropstu tuša ar izliektas formas birstīti. Šī tuša tiešām veiksmīgi atliec skropstas un piešķir tām papildus apjomu. Formula piemērota jūtīgām acim, un tām, kuras lieto kontaktlēcas. Skropstu tuša iekarojusi manas simpātijas un jau atrodas manā ikdienas make- up somiņā. :)




Matēta finiša lūpu krāsa, tumšā nude tonī. Klasiska formāta lūpu krāsa, kuru viegli uzklāt. Nerada sausuma sajūtu, kas raksturīga lūpu krāsām zem nosaukuma matt. Formula vidēji noturīga - manuprāt, veiksmīgi iztur vakariņas un glāzi vīna, pietiek ar vienu atjaunošanas reizi. Patīkams vaniļas aromāts. Ja esi klasisko lūpu krāsu cienītāja, tad šī Tev noteikti patiks. 


Vai esi kādu no šiem produktiem jau testējusi? Kādas ir Tavas atsauksmes?

Drīzumā jau jauns raksts šajā rakstu sērijā - Jaunumi kosmētikas maciņā :)
    

K. ❤

























Komentāri

Populāras ziņas