Jūlija Favorīti

Sveikas!💋

Neticami...jau otrais vasaras mēnesis ir pagājis. Tiesa gan, par vasaru un laika apstākļiem ko tā atnesusi šogad mēs nevaram sūdzēties (un tiem, kas to dara - nedariet tā!😬).  Attiecīgi laika apstākļiem un tveicei favorītu produktu saraksts šomēnes ir niecīgs un pat diezgan paredzams. Kaut kas svaigs, kaut kas atsvaidzinošs un mitrinošs.

Tad nu pie lietas -



AFFINAGE MODE Revive - Me Dry Shampoo - Ohhh! Vai Tu zini to sajūtu, kad tikko izmazgāti un izžāvēti mati jau pēc neilga laika atkal ir jāmazgā? 🙄 Man ir salīdzinoši biezi mati un protams, tie arī ātri taukojas..Šķiet, ka šajā mēnesī sauso šampūnu lietoju tik daudz kā vēl nekad. Un šis tiešām lieliski pilda savu funkciju - atsvaidzina matu saknes, piešķir tām nedaudz apjoma un + dod arī tekstūru. Tātad mati ne tikai izskatās labāk pie saknēm, bet arī nav tik vienmērīgi un ilgāk saglabā savu izskatu. Affinage produktus atklāju diezgan nesen un pagaidām neesmu vīlusies nevienā no tiem.

SKINMINT Aloe Vera Soothing Gel - Šis nu ir viens liels vasaras MUST HAVE! Tik ļoti labs un svaigs ķermeņa gēls ar 97% alvejas sastāvā. Tas ļoti ātri iesūcas ādā, patīkami atvēsina un mitrina. Pavasarī, pēc atvaļinājuma brauciena šo lietoju, lai iegūtais iedegums tik ātri neietu nost un nebūtu sūrstošas sajūtas, ja saules bijis par daudz. Vienkārši super, super, superīgs vasaras ķermeņa krēma aizstājējs. Gēla konsistence šo ievieto manos favorītos starp visiem mēģinātajiem mitrinātājiem. :)
P.S. Pamēģini to turēt ledusskapī un tad lietot pēc vasarīgās peldes..un tikai nesaki, ka nebrīdināju par tūlītēju kaifa sajūtu :))!

SCHWARZKOPF Beology Bi-Serum - Atjaunojošs serums matiem, kas sastāv no divām fāzēm. Viena ir atjaunojošs gēls un otra ir emulsija ar dziļjūras ekstraktu un aļģēm. Serumu lietoju ar dvieli nosusinātos matos, pirms fēnošanas. Ļoti maiga un patīkama tekstūra, iesūcas matos un nerada lieku smaguma sajūtu, kas tā jau karstā laikā man ir svarīgi. Ievēroju, ka lietojot šo produktu matu gali šķiet piepildīti, vairs nav tik izteiktas sausuma sajūtas, kas raksturīga blondiem matu galiem. Vasaras saule manus matus īpaši mīl (lasīt - balina un dedzina) :). Lai rudeni sagaidītu ar skaistiem un mirdzošiem matiem - šo es pavisam noteikti turpināšu lietot. Ja zinu, ka visa diena tiks pavadīta saulē, tad ielieku šo serumu arī sausos matu galos, saņemu tos 'čupčikā' un dodos.

LAURA MERCIER Translucent Loose Setting Powder - WOW! WOW! WOW! Birstošais pūderis. Labākais, kāds jebkad mēģināts. Tik krēmīgs un maigs. Sedzošs, bet viegls. Pielāgojams teju jebkuram ādas tonim. Es esmu vienkārši sajūsmā par šo produktu! Vasaras rītos, kad dodos pie klientēm man neko negribas krāsot, jo strādājot seja intensīvi svīst un taukojas. Bet tikai ne ar šo produktu. Lai nomaskētu savas sejas ādas spīdumu un izlīdzinātu toni pietiek ar šo vienu pūderi. Es iesaku katrai šo katrai meitenei, kura meklē sev ļoti kvalitatīvu pūderi. Vienkārši WOW! produkts.

KIEHL'S Cucumber Herbal Conditioning Cleanser - Sejas attīrošs krēms ar gurķu un augu ekstraktiem. Lai arī šis produkts vairāk piemērots sausas un sensitīvas ādas īpašniecēm, jūlija mēnesī man ne ar ko citu negribējās attīrīt savu sejas ādu. Tik svaigs un maigs, bet lieliski notīra dienas laikā sakrājušos netīrumus. Savukārt, lietojot no rīta (jo āda instensīvi svīst un taukojas arī naktī), svaigās ādas sajūta man saglabājas ilgāk, nekā lietojot citus attīrošos līdzekļus. Kārtējo reizi pārbaudīta un apliecināta Kiehl's kvalitāte.

KIEHL'S Lip Balm #1 - Vienu dienu jūlijā uz lūpām uzliku sarkanu lūpu krāsu..notīrīju to nost pie pirmās iespējas un atgriezos pie sava iemīļotā lūpu balzāma. Neko daudz jau karstumā neprasās. Smaržīgas, mitrinātas un sulīgas lūpas. Make-up iztikas minimums.


Baudam vasaru, sauli un tiekamies drīz!
K.🖤

Komentāri

Populāras ziņas